Vrachtwagenbanden kopen

Vrachtwagenbanden kopen doet u bij Premio Motuz. Onze naam doet misschien vermoeden dat wij enkel autobanden verkopen maar niets is minder waar.

Sinds 1991 leveren wij vrachtwagenbanden aan onze tevreden klanten in de regio Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen, Den Bosch, Tilburg en Breda. Inmiddels zijn wij hard aan de weg aan het timmeren, om ook daarbuiten nieuwe klanten te krijgen die vrachtwagenbanden kopen.

Wij leveren de bekende merken vrachtwagenbanden zoals bijvoorbeeld Michelin en Bridgestone maar door de jaren heen hebben wij getest en ondervonden, dat vrachtwagenbanden van het merk GT Radial een veilig en goedkoop alternatief zijn, in plaats van de bekende merken. Dit hangt wel af van een aantal factoren en geldt dus niet voor iedere transporteur.

In sommige gevallen kan het dus voordeliger zijn voor u als transporteur, om vrachtwagenbanden van het merk GT Radial te monteren. Leest u bijvoorbeeld maar eens dit interview.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vrachtwagenbanden? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen over vrachtwagenbanden

Waar moet ik op letten bij het kopen van vrachtwagenbanden?

Vrachtwagens zijn er van verschillende merken en iedere transporteur heeft zijn eigen voorkeur. Dit geld ook voor vrachtwagenbanden. Alle grote bandenmerken ontwikkelen en leveren gespecialiseerde vrachtwagenbanden. Uw keus hangt samen met het type vrachtvervoer en de te vervoeren gewicht. Bedenk dat de juiste vrachtwagenband voor uw vrachtwagen, bijdraagt aan veiliger en zuiniger rijden.

Hoe vaak moet ik mijn vrachtwagenbanden controleren?

Voordat u als chauffeur de weg op gaat controleert u alle belangrijke delen van de vrachtwagen. Dit geldt dus ook voor de banden. Twijfelt u? Neem dan contact op voor een eerlijk advies. Uw veiligheid op de weg is onze zorg sinds 1991, waar u ook rijdt.

Waarom is GT Radial eigenlijk jullie huismerk?

GT Radial wordt geproduceerd door het Chinese bedrijf Giti Tire. Dat is inmiddels de vierde bedrijfswagenbandenproducent ter wereld en daarmee hard op weg om een goede concurrent te worden, van de bekende merken zoals Michelin en Bridgestone.

Giti Tire heeft inmiddels een eigen European Test Center op het bekende testcircuit van Mira in Engeland. Dit Test Center helpt om de vrachtwagenbanden van GT Radial optimaal te blijven ontwikkelen voor de Europese markt.

Omdat er dus een gedegen bedrijf achter het merk staat en het zichzelf inmiddels bewezen heeft, hebben wij ons vertrouwen eraan gegeven en dat heeft inmiddels voor veel klanten, voordeel opgeleverd.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

*Actie geldig vanaf 1 januari 2022 tot en met 31 januari 2022 + enkel geldig in de GRS-vestigingen

Bekijk alle acties