Scooterbanden

Scooterbanden kopen doet u bij Premio Motuz. Bent u woonachtig in de regio Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen, Tilburg, Den Bosch, Oosterhout of Breda en bent u op zoek naar goedkope scooterbanden die ook nog eens veilig zijn? U bent dan bij ons aan de juiste adres. Woont u niet in onze regio? Geen nood want wij versturen veilige goedkope banden voor uw scooter door het gehele land.

Net zoals bij iedere band zijn ook uw scooterbanden het enige contact tussen u en de weg. Deze banden hebben alleen een kleiner oppervlak, waarmee ze de weg raken en daarmee is uw veiligheid en die van andere weggebruikers cruciaal.

Het regenachtige klimaat in Nederland zorgt ervoor dat enkel de juiste banden geschikt zijn. Daarom zijn wij gespecialiseerd in veilige goedkope banden van bekende merken.

Veelgestelde vragen over scooterbanden

Wat zijn de beste scooterbanden?

Een vraag die vaak gesteld wordt is ‘Wat is de beste band voor mijn scooter’? Dit is een vraag waarvan het antwoord afhankelijk is van een aantal factoren zoals gebruik, uw rijstijl en omgeving. Daarom is het moeilijk om vooraf aan te geven welke scooterbanden het beste zijn. Uiteraard is er verschil in kwaliteit aanwezig tussen de vele verschillende merken.

Help! Ik weet niet welke band ik moet kiezen!

Vertrouw op ons en wij loodsen u door de wirwar van merken en typen scooterbanden. Het gaat ons om uw veiligheid, iedere dag weer en waar u ook rijd.

Kan ik ook zelf mijn scooterbanden vervangen?

Ja, het is mogelijk om zelf uw banden te vervangen maar dit vergt wel wat technische kennis van de scooter. U moet bijvoorbeeld weten hoe u de uitlaat op de juiste manier kunt verwijderen en hoe u de scooterband van de velg kunt halen, zonder beschadigingen te veroorzaken. Als u dit geen probleem vind, kunt u zelf uw banden vervangen.

Wat kost het vervangen van mijn scooterbanden?

Onze prijzen zijn altijd inclusief. Wij rekenen dus niets extra’s

Verzenden jullie ook banden voor mijn scooter?

Jazeker, wij leveren door het hele land indien gewenst.

Kunnen jullie mijn scooterband repareren?

Jazeker, in de meeste gevallen is repareren geen enkel probleem. Kom daarom langs voor een professioneel advies.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

*Actie geldig vanaf 1 januari 2022 tot en met 31 januari 2022 + enkel geldig in de GRS-vestigingen

Bekijk alle acties