Industrie

Als multibrand aanbieder van verschillende banden voor

industrievoertuigen, doen we er bij Premio Motuz alles aan zodat uw industriële activiteiten veilig uitgevoerd kunnen worden op de juiste banden.

Zo behalen we samen het optimale rendement uit uw banden.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal bandenmerken van hoge kwaliteit, hierdoor hebben we voor ieder van uw machines en voertuigen beschikking over de juiste band en kunnen we deze zonder problemen vervangen.

Industriële voertuigen opereren voornamelijk op oneffen, ruw terrein. Voor deze machines en voertuigen zijn dan ook speciale luchtbanden ontwikkeld die zorgen voor een betere schokdemping. Deze techniek voorkomt beschadiging van zowel de lading als de machine (zoals bijvoorbeeld uw heftruck).

Ons uitgebreide assortiment banden zorgt ervoor dat we u nog veel meer opties voor kunnen schotelen, zoals reachstacker banden, volrubber- en tubeless banden in verschillende maten en uitvoeringen.

Montage

Om industriebanden juist te kunnen monteren, is speciale montage apparatuur benodigd. Daarnaast zijn er zeer specifieke instructies en veiligheidsvoorschriften die in acht genomen dienen te worden. Daarom werken wij uitsluitend met gekwalificeerde monteurs en goedgekeurde apparaten.

Enkel zo kunnen wij garanderen dat uw banden op een juiste en veilige wijze gemonteerd worden.

Service

Daarnaast kan u gebruik maken van onze uitgebreide service voor industriebanden. De services die we u kunnen bieden, houden uw banden in de best mogelijke conditie. U kan er dan ook van uit gaan, dat u met behulp van onze service zoveel mogelijk rendement uit uw banden kan halen.

Wielwissel en bandenspanning

Om te voorkomen dat uw banden sneller slijten dan nodig kan het verstandig zijn om met enige regelmaat uw banden te wisselen of te rouleren. Zo worden alle banden even zwaar belast en is de slijtage gelijkmatiger verdeeld.

Zeker in combinatie met een goede controle op het gebied van bandenspanning, zal dit ten goede komen van de leefduur van de banden van uw belangrijkste machines, voertuigen en apparaten.

Heeft u hulp nodig bij het wisselen of keuren van uw wielen en banden? Neem dan contact met ons op via bovenstaand telefoonnummer. We plannen dan samen een afspraak in om uw exacte wensen en behoeften te bespreken. Zo kunnen we samen de kans op bandenpech flink verkleinen.

Reparatie

Uw industriebanden krijgen het dagelijks zwaar te verduren tijdens uw werkzaamheden. Grote kans dus dat uw banden regelmatig toe zijn aan onderhoud.

Voordat wij banden vervangen, bekijken we altijd eerst even of de band wellicht nog gerepareerd kan worden. Deze reparaties kunnen we zowel uitvoeren op locatie als op onze eigen werkplaats.

Bent u op zoek naar onafhankelijk advies op het gebied van band onderhoud en -reparatie? De specialisten van Premio Motuz staan dagelijks voor u klaar.

Neem contact met ons op indien u meer te weten wilt komen over onze onderhoudsdiensten, velgen en banden.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

*Actie geldig vanaf 1 januari 2022 tot en met 31 januari 2022 + enkel geldig in de GRS-vestigingen

Bekijk alle acties