Runflat banden

Runflat banden kopen doet u bij Premio Motuz. Wij zijn Runflat banden specialist in de regio waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen, Tilburg, Oosterhout, Den Bosch en Breda.

Onze meester banden specialisten houden van nieuwe technieken en runflat banden spelen daarin een belangrijke rol. Wat is nu handiger dan door kunnen rijden met een lekke band.

Veelgestelde vragen over Runflat banden

Wat zijn runflat banden?

Runflat banden zijn autobanden met een versterkte zijkant, die het gewicht van uw auto kunnen dragen, ook als alle lucht uit de banden zijn.

Hoe lang kan ik doorrijden met een lekke runflat band?

Dankzij de bijzondere eigenschappen kunt u bij een lekke band nog veilig 80 kilometer doorrijden maar wel met een maximale snelheid van 80 km per uur.

Hoe weet ik of mijn runflat banden lek zijn?

Runflat banden gaan altijd samen met een zogenaamd TPMS systeem. Dit is een bandenspanning controle systeem in uw auto. Dit systeem geeft een melding op het moment dat uw band lek is.

Hoe weet ik of ik al op runflat banden rij?

Rijd u een auto van het merk BWM, Mini, Mercedes, Lexus of Porsche of is er geen reserveband bij uw auto geleverd? Dan is de kans groot dat uw auto standaard vanaf de fabriek al met runflat banden rijdt. Twijfelt u? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan ons bedrijf.

Wat kosten runflat banden?

Runflat banden kosten over het algemeen iets meer dan de prijs van gewone autobanden. Dit is niet zo gek aangezien er meer techniek in de band is verwerkt dan bij een gewone autoband. Wij zorgen altijd voor een nette prijs dus neem contact met ons op.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

*Actie geldig vanaf 1 januari 2022 tot en met 31 januari 2022 + enkel geldig in de GRS-vestigingen

Bekijk alle acties