Oldtimer banden

Oldtimer banden kopen doet u bij Premio Motuz. Bij uw oldtimer is het belangrijk dat de klassieker er zo origineel mogelijk uitziet. De oldtimer banden die daarbij horen zijn geen uitzondering. Het is natuurlijk wel belangrijk dat deze oldtimer banden van hoge kwaliteit zijn en de noodzakelijke veiligheid kunnen waarborgen.

Gebruikte of oude oldtimer banden kunnen deze veiligheid vaak niet bieden. Vermijd dus het risico van een klapband en koop nieuwe banden.

Bij Premio Motuz vindt u speciale banden voor klassiekers. Deze banden zijn nieuw, bieden de juiste ‘look and feel’ die past bij uw oldtimer. Een echte afwerking van het uiterlijk zoals het hoort, bijvoorbeeld oldtimer banden met witte rand, oftewel white wall banden zoals bij Amerikaanse oldtimers.

Uiteraard is er minder keuze dan bij standaard autobanden, maar voor iedere oldtimer bieden wij wel een veilige geschikte band aan.

Wij monteren voornamelijk oldtimer banden van het merk Vredestein en Maxxis vanwege de goede ervaring die wij met deze merken hebben maar ook andere, meer specifieke merken zijn leverbaar. Allen zijn speciaal ontwikkeld voor u als oldtimer liefhebber die oog heeft voor detail en design. De profielen en contouren zijn gehandhaafd in hun oorspronkelijke vorm en de oldtimer band is voorzien van een stijlvolle zijkant gravering.

Wij verzorgen niet alleen de montage van uw oldtimer banden, maar hebben ook speciale balanceerapparatuur voor het balanceren van bijvoorbeeld de spaakwielen van uw oldtimer.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

*Actie geldig vanaf 1 januari 2022 tot en met 31 januari 2022 + enkel geldig in de GRS-vestigingen

Bekijk alle acties