Velgrandbescherming

Velgrandbescherming nodig? Irriteert u zichzelf ook aan het onderstaande, dan bent u bij ons voor de perfecte velgrandbescherming aan het juiste adres.

U kent het bekende verhaal wel dat iemand net een prachtige auto heeft gekocht maar bij het parkeren, een inschattingsfout maakt en de velg en band de stoeprand raakt. Dit alles per ongeluk natuurlijk maar O O O wat een stress moment, als diegene er dan achterkomt dat de velg beschadigd is.

Als u nu deze vorm van graag wilt stress voorkomen, dan is de velgrandbescherming van Alloygator voor u perfect. Wij hebben als team door de jaren heen, heel wat velgrandbescherming producten voorbij zien komen maar wij moeten constateren, dat Alloygator de beste keus is. Daarom zijn wij al geruime tijd dealer van dit fantastische product.

Alloygator velgrandbescherming bestaat voor alle velgen van 13 inch tot en met 21 inch. Wij verwachten op korte termijn grotere inch maten.

Veelgestelde vragen over velgrandbescherming

Waarom monteren jullie velgrandbescherming van Alloygator? Wij hebben veel andere producten getest en zijn tot de conclusie gekomen dat deze het beste zijn, in alle omstandigheden.

Hoe lang duurt de montage? Dit is afhankelijk van de inchmaat en band-velg combinatie maar hou rekening met maximaal 2 uur. Het gehele proces moet perfect uitgevoerd worden en daar nemen wij graag de tijd voor.

Van welk materiaal wordt de velgrandbescherming AlloyGator gemaakt? Alloygator is gemaakt van zeer sterk nylon dat niet alleen flexibel is maar ook de velg niet kan beschadigen. Het materiaal is dusdanig sterk dat het genoeg bescherming bied als u per ongeluk een stoeprand raakt. Ook bij lage of hoge temperaturen zal de Alloygator velgrandbescherming niet broos worden.

Verkleurt de Alloygator velgrandbescherming? Nee, de oorspronkelijke kleur blijft behouden mits u geen sterke reinigingsmiddelen gebruikt.

Hoe maak ik mijn Alloygator schoon? Wij raden aan de wielen te wassen met gewone shampoo of groene zeep. Gebruik geen sterke reinigingsmiddelen.

Mijn Alloygator is beschadigd, wat nu? Allereerst blij zijn dat uw velg niet is beschadigd. Als blijkt dat de beschadiging erg groot is, kunnen wij de beschadigde Alloygator verwisselen. Losse AlloyGators kunt u bij ons kopen.

Hoeveel kleuren zijn er? Op dit moment zijn er 14 kleuren. De kleuren voor de Alloygator zijn: Is AlloyGator voor alle band – velg combinaties geschikt? Nee, bij sommige combinaties zoals een smalle band en brede velg is er teveel ruimte. Ook raden wij het af als u diamond cut of gepolijste velgen al enige tijd in gebruik zijn. Er zijn dan al beschadigingen aanwezig waarmee de kans op corrosie groter is omdat er tussen de velg en alloygator vocht kan achterblijven.

 • Blauw
 • Geel
 • Groen
 • Gunmetal (donkergrijs)
 • Oranje
 • Paars
 • Rood
 • Roze
 • Wit
 • Zilver(grijs)
 • Zwart
 • Licht blauw
 • Brons
 • Goud

Is installatie van Alloygator bij Run Flat banden mogelijk? Installatie is geen enkel probleem bij ons. Wij zijn een gespecialiseerd RunFlat centrum en hebben hier volop ervaring in.

Wat gebeurt er met mijn velgrandbescherming bij een bandenwissel? In de meeste gevallen kunnen de AlloyGators blijven zitten. Moeten ze verwijderd worden dan kunnen ze eenvoudig terug geplaatst worden. Soms moeten alleen de verbindingskapjes vervangen worden. Deze kosten een paar euro per stuk.

Wordt de bandenspanning beïnvloed door de AlloyGator? Nee maar we raden altijd aan om een uur na bevestiging en de dag daarna even terug te komen om de bandenspanning gratis te controleren. Bij oudere banden en velgen kan het zijn dat door kleine bestaande beschadigingen aan de binnenzijde van de velg, licht drukverlies ontstaat.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

*Actie geldig vanaf 1 januari 2022 tot en met 31 januari 2022 + enkel geldig in de GRS-vestigingen

Bekijk alle acties