Winterbanden kopen

Winterbanden kopen doet u bij Premio Motuz. Waarom? Onze tevreden klanten bewijzen dit door de positieve recensies die wij krijgen, vanwege het persoonlijk winterbanden advies, wat onze meester bandenspecialisten al geven sinds 1991.

Hierdoor rijden inmiddels vele klanten op goedkope veilige winterbanden, zowel tijdens de wintersport maar ook bij de lage temperaturen hier in Nederland.

Wij leveren ook winterbanden met velg mocht u bijvoorbeeld uw eigen lichtmetalen velgen niet per ongeluk willen beschadigen.

Wilt u de beste winterbanden kopen welke specifiek zijn afgestemd op uw behoefte? Neem dan contact op.

Veelgestelde vragen over winterbanden

Wat zijn winterbanden?

Winterbanden zijn banden, waarbij het profiel en de rubbersamenstelling speciaal zijn ontworpen voor optimale veiligheid tijden het rijden in koude weersomstandigheden. Deze speciale eigenschappen gaat u merken zodra de temperatuur overdag onder de 10 graden Celsius zakt. Winterbanden geven u een sterk verbeterde grip en een kortere remweg dan zomerbanden tijdens winterse perioden. Daardoor is er minder kans op ongelukken en dat is toch een prettig en veilig gevoel.

Bij welke temperatuur hebben winterbanden nut?

Winterbanden komen optimaal tot hun recht als de temperatuur overdag daalt naar 10 graden Celsius of lager. Waarom 10 graden overdag? Omdat uw veiligheid 24/7 van groot belang is want in de avond zakt de temperatuur naar 7 graden of lager en dan wilt u toch ook veilig rijden? Een veelgemaakte ‘fout’ bij mensen is dus de gedachte dat enkel bij sneeuw, winterbanden nodig zijn.

Zijn winterbanden duur?

Stel uzelf de vraag; “Wat is mijn veiligheid op de weg waard?”. Winterbanden zijn niet duur zolang u een eerlijk en persoonlijk advies krijgt. Neem daarom contact op voor een goed advies door een van onze meester bandenspecialisten.

Waarom winterbanden kopen bij Premio Motuz?

Uw veiligheid op de weg is onze zorg sinds 1991 dus ook tijdens de koude wintermaanden. Onze meester bandenspecialisten geven u een eerlijk winterbanden advies, welke afgestemd is op uw persoonlijke situatie en niet op een situatie die voor ons beter is. Hoe meer veiligheid voor u, hoe meer veiligheid voor ons en andere weggebruikers.

Wanneer moet ik mijn zomerbanden naar winterbanden wisselen?

Zodra de temperatuur overdag 10 graden celcius of lager is.

Zijn er ook winterbanden voor mijn scooter, motor, bestelwagen, camper etc?

Jazeker! Bij ons kunt u ook winterbanden kopen voor uw scooter, motor, bestelwagen of camper. Ook bij deze voertuigen hebben winterbanden dezelfde voordelen als bij een auto. Wist u dat er ook winterbanden zijn voor uw fiets?

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

*Actie geldig vanaf 1 januari 2022 tot en met 31 januari 2022 + enkel geldig in de GRS-vestigingen

Bekijk alle acties