Kruiwagenbanden

Kruiwagenbanden kopen doet u bij Premio Motuz. Sinds 1991 zijn wij actief in de regio Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen, Den Bosch, Tilburg, Oosterhout en Breda.

Sinds die periode weten veel tuin hobbyisten en professionele gebruikers van kruiwagens, ons te vinden voor het repareren van hun kruiwagenbanden of het leveren van nieuwe goedkope kruiwagenbanden waarbij veiligheid voorop staat.

Welke band adviseren jullie?

Kruiwagenbanden zijn er in verschillende types en maten. Wat voornamelijk van belang is, is het gebruik want dat bepaalt in bijna alle gevallen het type profiel.

Bijvoorbeeld voor kruiwagens die u gebruikt in het zand of onverhard terrein raden wij een lijnprofiel aan. Gebruikt u uw kruiwagen voornamelijk op verharde wegen dan is een blokprofiel of lijnprofiel aan te raden. Hou rekening met het feit dat een blokprofiel op een verharde weg meer geluid maakt, dan een lijnprofiel kruiwagenband.

Wat wij ook veel zien is dat kruiwagens overbeladen worden. Dit is normaal maar er dient dan wel rekening te worden gehouden met de kruiwagenband. Deze heeft bij overbelasting meer interne slijtage en daarom adviseren wij altijd om een band te kopen met een iets zwaarder draagvermogen.

Er zijn ook speciale kruiwagenbanden die nooit meer lek kunnen raken. Neem contact op of kom langs voor meer informatie hierover.

Kosten kruiwagenband

De prijs voor een kruiwagenband valt reuze mee en ligt zo tussen de € 10,- en € 30,- afhankelijk van welk type u nodig heeft.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

*Actie geldig vanaf 1 januari 2022 tot en met 31 januari 2022 + enkel geldig in de GRS-vestigingen

Bekijk alle acties