Onze meester uitlijnspecialisten weten uw auto weer op het rechte spoor te krijgen.

Auto uitlijnen

Uw auto uitlijnen? Dit laat u doen bij Premio Motuz. Onze meester uitlijnspecialisten weten als geen ander uw auto weer op het rechte spoor te krijgen.

Onze tevreden klanten komen voornamelijk uit de regio Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen, Tilburg, Oosterhout, Breda en Den Bosch maar uiteraard is iedereen welkom. Laat uw auto uitlijnen bij ons, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Iedereen raakt weleens per ongeluk een stoeprand, rijd over een grote steen of ander voorwerp op de weg. Hierdoor kan het gebeuren dat de stand van uw banden ten opzichte van de weg, verkeerd komen te staan. Als dit gebeurt brengt dit ongemakken met zich mee zoals bijvoorbeeld; Ook bij het vervangen van bijvoorbeeld een wiellager, na een botsing, of instabiliteit bij het remmen, is het uitlijnen van uw auto een must om op onnodige kosten te besparen. Twijfel?

  1. Een scheef stuur
  2. Uw auto trekt naar links of rechts
  3. Uw auto stuurt zwaar of licht
  4. Hoger brandstofverbruik
  5. Verkeerde slijtage van uw banden
  6. Twijfelt u of uw auto uitgelijnd moet worden? Meten is weten dus maak een afspraak bij ons, zodat wij uw auto professioneel kunnen controleren. Blijkt dat de wielstanden verkeerd staan? Dan kunnen wij deze direct ook weer volgens specificaties vanuit de autofabrikant in orde brengen.

Hoe lang duurt het uitlijnen van mijn auto?

Dit varieert van 30 minuten tot een aantal uren en is afhankelijk van het feit, of er veel of weinig te verstellen is aan uw auto. Neem contact met ons op voor een gerichte tijdsindicatie. U kunt uiteraard wachten in onze comfortabele wachtruimte, of gebruik maken van een de Premio Motuz leenfietsen.

Kosten auto uitlijnen?

De prijs van het uitlijnen van uw voertuig is vanaf € 67,95.

De prijs voor het controleren van uw auto is € 38,50. Mocht de auto dan uitgelijnd moeten worden, dan is de controle gratis en betaald u enkel het daadwerkelijke uitlijnen.

Rijd u een auto van het merk Mercedes? Dan is gebruik van een speciale meter noodzakelijk en hiervoor rekenen wij een kleine toelage bovenop de normale prijs.

Bij speciale voertuigen rekenen wij naast de kosten van het uitlijnen, ons uurtarief.

Kunnen jullie mijn oldtimer uitlijnen?

Jazeker, inmiddels is het uitlijnen van oldtimers wekelijks aan de orde en hebben wij zeer veel ervaring met klassiekers van diverse merken.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

*Actie geldig vanaf 1 januari 2022 tot en met 31 januari 2022 + enkel geldig in de GRS-vestigingen

Bekijk alle acties