Bandenmerken

Ons ruime assortiment truckbanden bestaat uit artikelen van

verschillende topmerken. Bekijk op deze pagina welke merken wij bij Premio Motuz mogen voeren.

Goodyear

Het merk Goodyear heeft in het verleden een prachtige naam op weten te bouwen op het gebied van auto- en transportbanden met innovatieve oplossingen. Zo verhogen zij het rendement dat u met uw banden kan behalen.

Dunlop

Met Dunlop kunt u er zeker van zijn dat er voor ieder gebruik een juiste band te vinden is. De banden hebben een optimale grip, die gedurende de gehele levensduur zijn kracht niet zal verliezen. U bent dus te allen tijde verzekerd van topkwaliteit!

Fulda

Fulda zet in op controle, kwaliteit en besparingen. Daarmee gaan ze tot het uiterste om de beste banden te ontwikkelen voor uw truck of bus. Ze maken al ruim 100 jaar banden op basis van deze bovenliggende filosofie en zorgen voor prachtige resultaten.

Semperit

Krachtige prestaties nodig? Dan staat Semperit voor u klaar. In alle regio’s en lastige situaties zal u kunnen rekenen op de banden van Semperit. Semperit levert banden waar u graag op zal rijden.

Barum

Barum is een zeer betrouwbaar bandenmerk met passende banden voor een scherpe prijs. Bestuurders kiezen voor dit merk voor hun goed gebalanceerde kenmerken en een zeer lange levensduur.

Athos

Athos is een high quality truck tyre van Duitse makelij. Een zeer goede keuze op het gebied van prijs/kwaliteit verhouding, maar daarnaast ook indrukwekkend wanneer het gaat om geleverde prestaties.

Bandag

Bandag is een goede bandkeuze wanneer u zoekt naar een stevige band met hoog rijcomfort. Het merk heeft een uitgebreid assortiment, waardoor er altijd een goede bandenkeuze is voor uw specifieke voertuig.

Michelin

Michelin is één van de best bekende bandenmerken ter wereld. Voor ieder voertuig- en transporttype heeft Michelin een uitstekende band in huis die kan zorgen voor een optimale levensduur.

Continental

Continental is een groot en internationaal bekend bandenmerk. Met dit merk bent u verzekerd van een hoge kwaliteit band, die zeer veel kilometers rijplezier opleveren. Voor ieder type transport heeft Continental een goede band beschikbaar.

BFGoodrich

BFGoodrich is al sinds 1870 een bekende naam in de truckerswereld. Het merk levert topkwaliteit banden voor ‘de echte trucker’. De samenstelling van BFGoodrich banden zorgt voor een stevige grip op het wegdek en zijn voorzien van een hele ruime garantietermijn.

Uniroyal

Uniroyal banden hebben een zeer duurzaam karkas waarmee we u kunnen verzekeren van een lange levensduur. De banden zijn geschikt voor onze 4-levensstrategie en zorgen voor een optimale wegligging voor ieder type transport.

Tigar

Indien u zoekt naar een goede prijs/kwaliteit verhouding bij uw banden, dan is Tigar een goede keus. Deze Europese fabrikant produceert banden die geschikt zijn te rijden in alle weertypen die Europa te bieden heeft. Daarnaast kunnen ook deze banden worden voorzien van een nieuw profiel.

Barkley

De banden van Barkley zijn niet duur in vergelijking tot de kwaliteit die deze banden zullen leveren. De interessante prijsstelling en het uitgebreide aanbod zorgt er voor dat dit merk voor iedere vrachtwagen een geschikte set banden kan leveren.

Grenlander

De in China geproduceerde banden van Grenlander zijn zowel on- als offroad zeer betrouwbaar en bruikbaar voor ieder type transport. Vooral in Amerika is dit een erg populair merk, zeker ook vanwege de interessante prijsstelling van deze banden.

Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe set banden voor uw truck of bus? Laat u dan adviseren door onze specialisten. Stel gerust uw vragen via het contactformulier.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

Koop 4 Goodyear-banden en ontvang een JBL GO3-speaker ter waarde van 39 euro.

*Actie geldig vanaf 1 januari 2022 tot en met 31 januari 2022 + enkel geldig in de GRS-vestigingen

Bekijk alle acties