BBL-leerling

21 September 2022

Wil jij werken bij een jong bedrijf binnen de automotive branche?

Dan heeft Premio Motuz wellicht de BBL-baan voor jou! 

Voor onze vestigingen in Oosterhout & Sprang-Capelle zijn wij op zoek naar een BBL-leerling voertuigtechniek die de voertuigen van onze klanten weer veilig de weg op kan laten gaan.

Wat is Premio Motuz?

Onze filosofie is onze klanten veilige kilometers te laten rijden. Want uw banden zijn het enige contact met het wegdek. Wij zijn specialist in personen-, truck-, landbouw/grondverzet- en industriebanden.
Wij geven advies op basis van rijstijl, type en gebruik van het voertuig. 
Wij zorgen niet alleen voor uw banden, maar ook voor onderhoudswerkzaamheden aan uw voertuig bent u bij Premio Motuz aan het juiste adres. 

Wat houdt de functie BBL-leerling in?

Als BBL-monteur ben je verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij allerlei soorten en maten voertuigen. Dit loopt uiteen van personenwagens tot vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Je helpt onze klanten weer op weg vanuit de vestiging, maar daarnaast help je ook klanten op locatie. Dit kan langs de weg zijn maar ook bij de klanten op het eigen terrein. Een aantrekkelijke, leuke, zelfstandige en zeer uitdagende functie waarbij je veel in contact staat met klanten, je op diverse plekken mag werken en geen enkele dag hetzelfde is!
Ook voor kleine onderhoudswerkzaamheden aan de personenwagen draai jij je handen niet om.

Wat verwachten wij van jou?

De voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring als Bandenmonteur. Heb jij dat niet, maar zou je het wel willen leren? Dan kunnen wij je hierbij helpen en je opleiden tot allround bandenmonteur. Wij verwachten wel dat je flexibel, klantgericht en eerlijk bent. Verantwoordelijkheid voelen voor je werk is een pré.
Rijbewijs B is zeer handig maar geen pré.

Wat mag jij van ons verwachten?
Je komt te werken binnen een gezellig jong team met een informele werksfeer. Het betreft een baan met veel vrijheid en afwisseling. Je ontvangt een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en gaat vanaf je 21e zelfs pensioen opbouwen! 

Waar kun je solliciteren?

Wandel eens binnen voor een kop koffie op één van onze vestigingen!
Telefonisch zijn wij te bereiken via:

Oosterhout 
0162-457795

Sprang-Capelle 
0416-282128

Ook kunt u contact opnemen met de eigenaar via onderstaand e-mail adres:
ereniers@motuz.nl
 

Wellicht verwelkomen wij je dan binnenkort als onze nieuwe BBL-leerling!