Administratief baliemedewerker

21 September 2022

Wil jij werken bij een jong bedrijf binnen de automotive branche, beschik je over ervaring met administratieve werkzaamheden en heb je het in je om overzicht en rust te bewaren?

Dan heeft Premio Motuz wellicht de baan voor jou! 

Voor onze vestigingen in Oosterhout zijn wij op zoek naar een administratief baliemedewerker die de spil is tussen onze klanten en onze monteurs zodat onze klanten weer veilig de weg op kunnen gaan.

Wat is Premio Motuz?

Onze filosofie is onze klanten veilige kilometers te laten rijden. Want uw banden zijn het enige contact met het wegdek. Wij zijn specialist in personen-, truck-, landbouw/grondverzet- en industriebanden.
Wij geven advies op basis van rijstijl, type en gebruik van het voertuig. 
Wij zorgen niet alleen voor uw banden, maar ook voor onderhoudswerkzaamheden aan uw voertuig bent u bij Premio Motuz aan het juiste adres. 

Wat houdt de functie administratief baliemedewerker in?

Als administratief baliemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze klant. Je adviseert de klant, stelt offertes op en werkt de facturatie met de klant af. Bovendien ben jij de spil tussen de klant en de monteurs op de werkvloer. 
Verder draag je zorg voor de werkplaatsplanning en verwerk je ook de facturen van onze leveranciers.
Een aantrekkelijke, leuke, zelfstandige en zeer uitdagende functie waarbij je veel in contact staat met onze klanten en geen enkele dag hetzelfde is!

Wat verwachten wij van jou?

De voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring als administratief / commercieel medewerker. Wij verwachten dat je flexibel, klantgericht en eerlijk bent. Ook jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk en je beheerst de Nederlandse taal. Verantwoordelijkheid voelen voor je werk is een pré, jij zorgt er uiteindelijk met jouw servicegerichtheid voor dat de klant tevreden de vestiging verlaat.

Wat mag jij van ons verwachten?

Je komt te werken binnen een gezellig jong team met een informele werksfeer. Het betreft een baan met veel vrijheid en afwisseling. Je ontvangt een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, bouwt pensioen op en er zijn voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Waar kun je solliciteren?

Wandel eens binnen voor een kop koffie op één van onze vestigingen!
Telefonisch zijn wij te bereiken via:

Oosterhout
0162-457795

Sprang-Capelle 
0416-282128

Ook kunt u contact opnemen met de eigenaar via onderstaand e-mail adres:
ereniers@motuz.nl
 

Wellicht verwelkomen wij je dan binnenkort als onze nieuwe administratief baliemedewerker!